Sekretess- och cookiepolicy

Vintage delar, Inc. respekterar din rätt till privatliv. Denna politik sammanfattar vad personligt identifierbar information som vi får samla in, och hur vi kan använda denna information. Denna policy beskriver också andra viktiga frågor som rör din integritet.

Vintage Parts Internet Sekretesspolicy

Det är politik Vintage Parts och dess dotterbolag (kollektivt "Vintage Parts") att följa gällande bestämmelser och dataskyddslagar. Denna politik avspeglar det värde vi lägger på att tjäna och hålla förtroendet hos våra anställda, kunder, affärspartners och andra som delar deras personliga information med oss.

Denna Sekretesspolicy för Internet (denna "policy") beskriver hur Vintage Parts skyddar din integritet när vi samlar in personlig information på Vintage Parts webbplats. Som används i denna policy uttrycket "personlig information": information som identifierar dig personligen, ensam eller i kombination med annan tillgänglig information till oss.

Ditt samtycke

Med hjälp av Vintage delar Internet webbplats eller att tillhandahålla personlig information till oss, du samtycka till insamling, användning och utlämnande av dina personuppgifter som beskrivs i denna Policy och tillämpliga land eller webbplatsen sekretessprinciper.

Om du inte samtycker till insamling, Använd användning och avslöjande av personlig information som beskrivs i denna politik och alla tillämpliga land eller webbplats sekretessprinciper, inte Vintage delar Internet-platsen.

Begränsningar för insamling, användning och utlämnande av personlig information

I den utsträckning som krävs enligt lag, när Vintage delar samlar in personlig information på sin webbplats, Vintage delar kommer:

  • Ge tid och på ett lämpligt meddelande till dig om dess uppgifter praxis.
  • Samla in, använda, yppa och överföra dina personuppgifter endast med ert samtycke, som kan vara uttryckligt eller underförstått, beroende på hur känslig personlig information, lagkrav och andra faktorer.
  • Samla dina personuppgifter endast för angivna, begränsade syften. Den information vi samlar in kommer att vara relevanta och tillräckliga och inte överdrivet för de ändamål för vilket det samlas.
  • Behandla dina personuppgifter på ett sätt som överensstämmer med syften som den samlades ursprungligen eller som du senare har samtyckt.
  • Vidta kommersiellt rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter är tillförlitlig för dess avsedda användning, korrekt och fullständig, och om nödvändigt hållas aktuella.
  • Inte använda dina personuppgifter för direkt marknadsföring utan att ge dig en möjlighet att "välja bort".
  • Vidta lämpliga åtgärder, genom avtal eller på annat sätt erbjuda adekvat skydd för personuppgifter som lämnas ut till tredje part eller överförs till ett annat land, inklusive överföringar inom Vintage delar.
  • Dela personlig information

    Vintage delar kommer inte sälja personuppgifter som samlas in från sin hemsida till sändlistan mäklare utan ditt uttryckliga medgivande. Under vissa begränsade omständigheter kan vi dela eller överföra personlig information till icke-närstående tredje part. Till exempel kan vi tillhandahålla personlig information till tredje part (i) på din begäran. (ii) uppfylla juridiska krav eller domstolsbeslut, (iii) att utreda ett möjligt brott, såsom identitetsstöld, (iv) i samband med försäljning, inköp, sammanslagning, omorganisation, likvidation eller upplösning av Vintage delar och en Vintage delar affärsenhet, eller (v) under liknande omständigheter. Om en sådan händelse inträffar, kommer vi vidta lämpliga åtgärder för att skydda din personliga information.

    Säkerhet för personlig information

    Din personliga information lagras vanligtvis i Vintage delar databaser som underhålls av våra leverantörer. De flesta av dessa databaser lagras på servrar som finns i USA. I den utsträckning som krävs enligt lag, om dina personuppgifter kommer att överföras utanför ditt land, ett lämpligt meddelande kommer att tillhandahållas.

    Vintage delar upprätthåller rimligt skydd sekretess, säkerhet och integritet av din personliga information. Till exempel använder vi secure socket layer (SSL) teknik för överföring av personlig information över Internet. Men vi använda säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörigt utlämnande, missbruk eller ändring, vilket är fallet med alla datornätverk kopplad till Internet, vi kan inte garantera säkerheten för information som tillhandahålls via Internet och inte kommer att ansvara för sekretessbrott bortom vår rimliga kontroll.

    Tillgång till personlig information

    Du kan granska, korrigera och uppdatera den personliga information som du tillhandahåller oss på Vintage Parts webbplats genom att använda feedbackmekanismerna som tillhandahålls, genom att klicka på denna FEEDBACK LINK eller genom att skriva till oss på Vintage Parts, Inc., 120 Corporate Drive, Beaver Dam, WI 53916 .

    Vad vi samlar in

    Vi kan samla in följande information:

    • Namn
    • kontaktinformation inklusive e-postadress
    • demografisk information som postnummer, preferenser och intressen
    • annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden

    För den uttömmande listan över kakor som vi samlar se Lista över cookies vi samlar in sektion.

    Vad vi gör med den information vi samlar in

    Vi kräver denna information för att förstå dina behov och ge dig en bättre service, särskilt av följande skäl:

    • Internt register.
    • Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
    • Vi kan regelbundet skicka reklammeddelanden om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tycker att du kan hitta intressant med hjälp av den e-postadress som du har angett.
    • Ibland kan vi också använda din information för att kontakta dig för marknadsundersökningsändamål. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon, fax eller e-post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen enligt dina intressen.

    Säkerhet

    Vi är skyldiga att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande har vi inrättat lämpliga fysiska, elektroniska och ledande förfaranden för att skydda och säkra informationen vi samlar in online.

    Hur vi använder cookies

    En cookie är en liten fil som ber om tillåtelse att placeras på din dators hårddisk. När du samtycker till läggs filen till och cookien hjälper till att analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Cookies tillåter webbapplikationer att svara på dig som individ. Webapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet efter dina behov, gillar och ogillar inte genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser.

    Vi använder trafikloggkakor för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbsidatrafik och förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter kundens behov. Vi använder endast denna information för statistiska analysändamål och sedan tas informationen bort från systemet.

    Sammantaget hjälper cookies oss att ge dig en bättre webbplats genom att göra det möjligt för oss att övervaka vilka sidor du tycker är användbara och vilka du inte gör. En cookie ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller information om dig, utom de uppgifter du väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avslå cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt kakor, men du kan vanligtvis ändra din webbläsarinställning för att avslå cookies om du föredrar. Detta kan hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

    Länkar till andra webbplatser

    Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. När du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats bör du dock notera att vi inte har någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte ansvara för skyddet och integriteten för all information som du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser och sådana webbplatser regleras inte av detta integritetsförklaring. Du bör vara försiktig och titta på integritetsförklaringen som gäller för webbplatsen i fråga.

    Kontrollera din personliga information

    Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av din personliga information på följande sätt:

    • när du blir ombedd att fylla i ett formulär på webbplatsen, leta efter rutan som du kan klicka för att indikera att du inte vill att informationen ska användas av någon för direkt marknadsföringsändamål
    • om du tidigare har kommit överens om att vi använder din personliga information för direkt marknadsföringsändamål, kan du när som helst ändra dig genom att meddela oss med hjälp av vår kontaktinformation

    Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje part om vi inte har ditt tillstånd eller enligt lag är skyldiga att göra det. Vi kan använda din personliga information för att skicka reklaminformation om tredje parter som vi tycker att du kan hitta intressant om du berättar för oss att du önskar att detta ska ske.

    Du kan begära information om personlig information som vi har om dig enligt lagen om dataskydd 1998 . En liten avgift betalas. Om du vill ha en kopia av den information som finns på dig, vänligen maila oss denna begäran med hjälp av vår kontaktuppgifter.

    Om du tror att all information vi har på dig är felaktig eller ofullständig, vänligen skriv till oss eller maila oss så snart som möjligt, på ovanstående adress. Vi korrigerar omedelbart all information som har visat sig vara felaktig.

    Lista över cookies vi samlar in

    Tabellen nedan visar de cookies vi samlar in och vilken information de lagrar.

    Cookie-namn Cookie-beskrivning
    FORM_KEY Lagrar slumpmässigt genererad nyckel som används för att förhindra förfalskade förfrågningar.
    PHPSESSID Ditt session-ID på servern.
    GUEST-VIEW Gästerna kan se och redigera sina beställningar.
    PERSISTENT_SHOPPING_CART En länk till information om din kundvagn och visningshistorik om du har bett om detta.
    STF Information om produkter du har mailat till vänner.
    STORE Butiksvyn eller språk du har valt.
    USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Anger om en kund får använda cookies.
    MAGE-CACHE-SESSID Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    MAGE-CACHE-STORAGE Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    MAGE-CACHE-TIMEOUT Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    SECTION-DATA-IDS Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    PRIVATE_CONTENT_VERSION Underlättar cachning av innehåll i webbläsaren så att sidorna laddas snabbare.
    X-MAGENTO-VARY Underlättar cachning av innehåll på servern så att sidorna laddas snabbare.
    MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Underlättar översättning av innehåll till andra språk.
    MAGE-TRANSLATION-STORAGE Underlättar översättning av innehåll till andra språk.
    Portions of this page translated by Google.